Regio Brommobiel-dealer

Home

Garage Boerenkamp BV,
off. Microcar en Ligier Dealer


  

Microcar / Ligier : Natuurlijk de beste keuze!

Lombardini DCI-492 motor met Easy Park systeem
De meeste Microcar en Ligier modellen zijn voorzien van de DCI 492 motor met het revolutionaire Easy Park Systeem. Dankzij dit vernieuwende Easy Park systeem wordt wegrijden uit stilstand en niet te vergeten het parkeren aanzienlijk eenvoudiger. Het systeem voorziet in een elektronisch geregelde kruipbeweging van de Microcar en de Ligier, waardoor schokken bij inschakelen en ontkoppelen van de CVT-automaat tot het verleden behoort.

Wegrijden uit parkeerstand
Parkeren en wegrijden kan bij de CVT-systemen lastig zijn, omdat er altijd gas moet worden gegeven en de automaat een kruipneiging ontbeert. Microcar en Ligier maken met de vernieuwde DCI- motor voorzien van Easy Park overtuigend een einde aan dat probleem. Uniek: Dit systeem is bij geen enkele ander brommobielmerk leverbaar!

Ruimere trekkracht/Beste motorkoppel
De Lombardini DCI krachtbron heeft een grotere motorinhoud gekregen: 480 in plaats van 440 cc. Het vermogen is toegenomen tot 6 kW, het wettelijk maximale vermogen van een brommobiel. Het koppel nam toe van 21 Nm naar 25 Nm bij 2000 toeren. De ruimere trekkracht in combinatie met het unieke Easy Park System zorgt ervoor, dat de nieuwe Microcar en Ligier aanzienlijk gemakkelijker de parkeergarage in– en uitrijdt. Zowel het comfort als het bedieningsgemak komt op een nog hoger niveau te staan.

Maximale Veiligheid
Veiligheid is één van de speerpunten. Microcar/Ligier heeft als enige fabrikant een bestuurders Airbag leverbaar voor alle modellen. Bovendien zijn als onze modellen uitgerust met LED dagrijverlichting, een stevige kooiconstructie, gordels met gordelspanners een een stalen chassis voor het motorblok.

Microcar en Ligier maken deel uit van de Ligier Group.
Met deze 2 sterke brommobielmerken is de Ligier group marktleider in Europa.
Het modellen progamma van Microcar biedt u diverse gebruiksvriendelijke en solide brommobielen.
Het modellen programma van Ligier omvat meerdere Luxe en sportieve modellen.
In onze showroom is het gehele Microcar en Ligier moddelenprogramma te zien.
Wij zijn dealer voor de regio Deurne, Asten, Someren, Helmond, Neerkant, Liessel, Meijel, Bakel, Gemert, Venray en omgeving. Voor alle informatie over Microcar en Ligier, bel ons op telefoonnummer 0493-317816 of kom naar onze showroom!!!! Wij informeren u graag!!!!
Wij hebben altijd meerdere nieuwe brommobielen uit voorraad leverbaar. Levering is daardoor meestal al mogelijk binnen 4 dagen!
Nieuwe brommobielen zijn al leverbaar vanaf € 9.995,= RijklaarInformatie over het volledige modellenprogramma en de technische gegevens vindt u door te klikken op nieuwe brommobielen in de linker navigatiebalk.
Voor extra informatie kunt u ons bellen, telefoon 0493-317816 en vraag naar Jeroen

Wij hebben altijd diverse nieuwe en gebruikte brommobielen op voorraad.
Voorraad overzicht brommobielen nieuw en gebruiktIn ons bedrijf kunnen we u uitvoerig informeren over de vele mogelijkheden die een Microcar of Ligier u kan bieden.
Wilt u ons bezoeken? U bent van harte welkom! Een routebeschrijving naar ons bedrijf vindt u via de link Contact boven in de menubalk, of bel 0493-317816 en vraag naar Jeroen