Regio Brommobiel-dealer

 

                                                                                                                   

Uw Brom!-Expert!

Garage Boerenkamp is officieel erkend Brom!-Expert.  Dit betekend dat u bij ons terecht kunt voor een brommobiel abonnement. De Private lease onder de brommobielen!

 

Wat is Brom! ?

Brom! is de naam voor private lease van een brommobiel.  Ook wel het brommobiel abonnement genoemd. Voor een vast bedrag per maand kunt u gedurende 2 jaar gebruik maken van een nieuwe brommobiel. Dit is inclusief onderhoud, 2 jaar garantie en mobiliteits service. U bent dus altijd mobiel.

 

Brom! Gewoonweg Eenvoudig!

 

Verzekering brommobiel

Omdat u uw Brom! na twee jaar weer in goede staat en schadevrij moet inleveren, vindt Brom! dat er een WA + casco (All-Risk) dekking afgesloten dient te worden. Hiervoor heeft Brom! in samenwerking met Concordia De Keizer en Biesbosch Assuradeuren haar eigen Microcar-verzekering.

Door specialisatie op onze merken Microcar en Ligier, bent u zeker van een gunstig tarief. Omdat het exacte tarief altijd afhankelijk is van uw persoonlijke situatie, valt deze niet in het abonnement en dient deze op eigen naam te worden afgesloten. Uiteraard staat ons team van Brommobiel specialisten klaar om u hier meer informatie en advies over te geven.

 

Tarieven


In de onderstaande tabel vindt u de tarieven van de verschillende modellen die worden aangeboden door Brom!. Betaling geschiedt standaard per maand. Betaling per jaar is ook mogelijk. Dan geldt voor u een reductie van 3% op het maandtarief.

Merk         Model                     Prijs per maand
Microcar    Due                         € 199,=
Microcar    M.GO Premium Dci    € 249,=
Microcar    M.Go Highland Dci      € 264,=
Ligier        JS50L Elegance Dci    € 309,=

Voordelen: Altijd rijden in een nieuwe brommobiel / Een vast bedrag per maand
U kiest de brommobiel die bij u past / Alleen betalen voor gebruik


Klik hier voor meer info op de Brom! website