Garage Boerenkamp BV

Brommobielen Eindhoven

Uw woont in Eindhoven of omgeving en bent op zoek naar een 45 km brommobiel?  Wij hebben een ruime voorraad brommobielen!

Wij zijn van uit Eindhoven goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. 

Officiëel Dealer!

Garage Boerenkamp uit Deurne is off. Ligier Group dealer. Wij leveren Microcar en Ligier uit voorraad door heel het land, maar met name in Zuid-oost Brabant en Noord-Limburg. Ook voor andere merken zoals Aixam kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. We zullen altijd de werkzaamheden met u afstemmen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Wat maakt Microcar en Ligier zo bijzonder?

 
Microcar en Ligier brommobielen zijn uitgerust met het Easy Park System. Hierdoor kunt u manouvreren door gebruik te maken van enkel het rempedaal.
Parkeren en wegrijden gaat veilig en ontspannen. Dit systeem voorkomt schade en u kunt ontspannen met uw brommobiel op pad. U wilt niets anders meer! 
Alleen leverbaar op Microcar en Ligier brommobielen. 

 

Goed bereikbaar vanuit Eindhoven

We zijn vanuit Eindhoven uitstekend bereikbaar, met auto brommobiel of openbaar vervoer.
Met de auto of brommobiel rijdt u naar Deurne en volgt als u in het centrum van Deurne bent richting Liessel. We bevinden ons vlak na de spoorwegovergang.

Dankzij het intercity station rijdt er elk kwartier een trein naar Deurne. Het station is op minder dan een kilometer afstand, maar we halen u ook graag op aan het station!
Uiteraard worden de brommobielen aan huis geleverd met duidelijke instructie. Een Microcar of Ligier rijder is een tevreden rijder!

Kom gerust bij naar ons toe, bel of mail ons. Wij informeren u graag!