Ligier Elektrisch

We krijgen steeds vaker de vraag naar een elektrische brommobiel. Met de Pulse 4 hebben we al een elektrische bedrijfswagen leverbaar. Deze versie is bijzonder interessant voor gemeentes en bedrijven. Maar inmiddels hebben we van Ligier Frankrijk ook bericht ontvangen dat er nog dit jaar een elektrische Ligier personen brommobiel geïntroduceerd wordt. De nieuwe elektrische Ligier wordt een compleet nieuwe ontwikkeld model, zodat de voordelen van elektrisch rijden optimaal benut worden. Onze huidige diesel uitvoeringen blijven gewoon leverbaar. De DCI motor met Easy Park System zorgt voor een bijzonder prettige rijervaring. Zodra de Elektrische Ligier leverbaar is zal deze in onze showroom staan. U bent van harte welkom om de Ligier en Microcar modellen in onze showroom te bekijken. We informeren u graag over de mogelijkheden.

 

 

Volledig Nieuw

 
Ligier heeft een investering van 20 miljoen gedaan in het ontwikkelen van een volledig nieuwe personen brommobiel.
Vanaf de basis ontworpen is om elektrisch te rijden. Veel van de huidig leverbare elektrische brommobielen zijn aangepaste diesel versies, die niet het maximale voordeel van elektrische aandrijving benutten. Door de totaal aanpak van Ligier zal er een brommobiel op de markt komen die optimale rijeigenschappen heeft. Hierdoor zal ook het bereik groter zijn dan bijvoorbeeld de brommobielen van Aixam. Hou onze website in de gaten, zodra er meer bekend is plaatsen we een update!
 

Informatie

Zodra er meer informatie vrijgegeven wordt door Ligier, zullen we deze pagina aanvullen met informatie over prijzen, bestel mogelijkheden en natuurlijk afbeeldingen.
Maar u kunt ook contact met ons opnemen per telefoon, mail of via onze contact pagina om als eerste op de hoogte te zijn.
Bent u geïnteresseerd in een elektrische brommobiel, dan zult u zien dat het wachten zeker de moeite waard is!

 

 De op dit moment leverbare modellen kunt u hier al bekijken:  Model overzicht
Kijk ook een op de website van Ligier!