Garage Boerenkamp BV

Brommobiel Helmond

Uw woont in Helmond, Mierlo, Stiphout en omgeving en bent op zoek naar een 45 km brommobiel?  Wij hebben een ruime voorraad brommobielen!

Vanuit Helmond zijn we bijzonder goed bereikbaar met auto, brommobiel of openbaar vervoer!

Officiëel Dealer!

Garage Boerenkamp uit Deurne is off. Ligier Group dealer. Wij leveren Microcar en Ligier uit voorraad door heel het land, maar met name in Zuid-oost Brabant en Noord-Limburg. Ook voor andere merken zoals Aixam kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. We zullen altijd de werkzaamheden met u afstemmen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Wat maakt Microcar en Ligier zo bijzonder?

 
Microcar en Ligier brommobielen zijn uitgerust met het Easy Park System. Hierdoor kunt u manouvreren door gebruik te maken van enkel het rempedaal.
Parkeren en wegrijden gaat veilig en ontspannen. Dit systeem voorkomt schade en u kunt ontspannen met uw brommobiel op pad. U wilt niets anders meer! 
Alleen leverbaar op Microcar en Ligier brommobielen. 

 

Kom gerust bij naar ons toe, bel of mail ons. Wij informeren u graag!

Goed bereikbaar vanuit Helmond.

Garage Boerenkamp is bijzonder goed bereikbaar vanuit Helmond.
Vanaf één van de 4 treinstations die Helmond heeft bent u in 10 minuten in Deurne. Het station is vlakbij, maar we halen u ook graag op aan het station!
Ook per auto en brommobiel zijn we gemakkelijk bereikbaar. U rijdt van Deurne richting Liessel en u vindt ons direct na de spoorwegovergang!

Ligier & Microcar dealer

Wij zijn officieel Ligier & Microcar dealer, maar ook veel Aixam rijders behoren tot onze klanten. Onderhoud en reparatie van alle merken is mogelijk.
Neem gerust een keer contact met ons op om samen te bekijken wat we voor u kunnen betekenen!